info@kerekasztal.sk

Elindult a Gömör és Nógrád Rádió

A Gömör és Nógrád Rádió a történelmi Gömör és Nógrád vármegyék határtalan rádiója. Keresztény hit, hazaszeretet, nemzeti összetartozás, történelem, kultúra, regionális hírek és a legjobb magyar dalok egy helyen!

A Gömör és Nógrád Rádió az államalapításkor Szent István királyunk által meghatározott – több mint 1000 éves Gömör és Nógrád történelmi vármegyék rádiója, így nem véletlen, hogy 2022. augusztus 20-án kezdte meg sugárzását.

A rádió önkéntes munkatársainak a célja ennek a Csipkerózsika-álmából ébredező mesebeli régiónak a bemutatása mellett, a Kárpát-medencében élő magyar ajkú lakosság szórakoztatása és tájékoztatása.

„Rádiónk fő célja nemzeti konzervatív, keresztény alapokra helyezve a keresztény hit és a nemzeti öntudat és hazaszeretet megerősítése. Csak magyar előadók dalait sugározzuk 24 órában, beleértve a helyi, gömöri és nógrádi előadókat is. Regionális társadalmi, politikai, kulturális, közművelődési és sporthíreket biztosítunk Gömörből és Nógrádból, kiegészítve híreinkkel a nagyvilágból. Célunk a közösség építése és az együttműködés megerősítése a régióban. Küldetésünk Gömör és Nógrád, mint turisztikai desztináció bemutatása és népszerűsítése világszerte. A kis-, közép- és nagyvállalatok termékeinek és szolgáltatásainak hirdetése által célunk a nemzetközi kereskedelem fellendítése” – írják.

Az online rádió önkéntesek és támogatók közreműködésével készül. Küldetése nemzetünk és szülőföldünk szolgálata társadalmi összefogással.

„Az ember álmodik. Isten segítségét kéri, hogy első fecskeként felröppenhessen és példát mutasson. Hogy példamutatása mellett nemzetét, szülőföldjét szolgálja mert érzi és tudja: küldetése van. Teremtőnk pedig segítőket küld mellé, akik nélkül az ember nem tudná álmait megvalósítani. Önkéntes csapatunk 8 hónapos munkája és hangja nélkül rádiónk nem jöhetett volna létre” – mondta dr. Bódi László kuratóriumi elnök.

„Amennyiben a Gömör és Nógrád Rádió adása elnyerte tetszését és segíteni szeretné további működését, hálásan köszönjük támogatását a Nemzetünkért és Szülőföldünkért Alapítvány bankszámlájára ide: Alapítványunk bankszámlaszáma: HU42 1040 1220 5052 7070 7453 1006” – írta dr. Bódi László kuratóriumi elnök.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.